Uskoro počinje sanacija sportske sale Osnovne škole „Milosav Stiković“ u Kolovratu?

0
424

Rezultat slika za Osnovne škole Milosav Stiković u Kolovratu?

Projektom je predviđena zamena stolarije, parketa, osvežavanje zidova, kao i nabavka novih sportskih rekvizita. Prilikom obilaska sale predstavnika programa EU Pro zaključeno je da je neophodno povećati broj grejnih tela, uraditi krovnu izolaciju, a zbog veoma lošeg stanja bilo bi poželjno sanirati i fasadu. Ove radove EU Pro finansira u iznosu od 56.000 evra, dok je iz opštinskog budžeta izdvojeno osam i po miliona dinara.

Rok za dostavljanje ponuda za izvođenje radova je 28. maj, kada je i javno otvaranje ponuda. Izvođenje radova mora biti završeno za 90 dana od dana uvođenja izvođača u posao.

Rekonstrukcija sportske sale u Osnovnoj školi „Milosav Stiković“ u Kolovratu našla se među 37 podržanih projekata lokalnih samouprava u Šumadiji, Zapadnoj, Južnoj i Istočnoj Srbiji, koje Evropska unija preko razvojnog programa EU PRO, finansira sa četiri i po miliona evra. Rekonstrukcija i opremanje sportske sale trebalo bi da obezbedi adekvatne uslove za sportske aktivnosti za 629 đaka i druge građane i građanke lokalne zajednice.


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.