13. April 2019

U organizaciji Udruženja kožarskih i tekstilnih škola Srbije i Regionalnog centra za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju, a uz podršku Ministarstva prosvete nauke i tehnološkog razvoja i Gradske uprave Novi Pazar u Školi za dizajn tekstila i kože održan je stručni seminar za tekstilce. Događaj koji ima cilj unapređenje rada metodom razmene iskustva, okupio je profesore iz 15 srednjih stručnih škola iz cele Srbije.

Odlukom Ministarstva prosvete nauke i tehnološkog razvoja novopazarska Škola za dizajn tekstila i kože izabrana je među 11 srednjih stručnih škola u Srbiji, kao važna karika buduće mreže resurnih centara za unapređivanje rada metodom razmene iskustva i međusobnog učenja.

”Škola za dizajn tekstila i kože izabrana je od strane Ministarstva prosvete za jednu od 11 u Srbiji i zato je ovaj događaj od izuzetnog značaja za našu školu, ali i za grad. U budućoj mreži resurnih centara mi ćemo biti primer dobre prakse. Dobili smo sredstva od Ministarstva prosvete i organizujemo ovaj seminar za tekstilce, koji je jedan od retkih ove vrste, ali vrlo značajan”, rekao je direktor Škole za dizajn tekstila i kože, Meho Camović.

”Gradska uprava Novog Pazara i Regionalni centar za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju će uvek podržati napore ka sticanju i primeni funkcionalnog znanja – rekao je direktor Regionalnog centra Hajrudin Hajrović. On je kazao da je događaj u Školi za dizajn tekstila i kože, koja služi kao primer dobre prakse, značajan i u smislu promocije lokalne zajednice.

rtvnp

 

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles