12. April 2019

Udruženje novinara za poljoprivredu Agropress u subotu u 14 sati u hotelu „Borovi“ u Sjenici organizuje predavanje o aktuelnim pitanjima u oblasti poljoprivrede. Na skupu će govoriti predstavnici relevantnih institucija, a pored predstavnika lokalnih službi za poljoprivrednike, mogu prisustvovati svi zainteresovani poljoprivrednici.

Svi zainteresovani poljoprivrednici moći će da čuju sve o aktuelnostima iz oblasti poljopivrede na konferenciji pod nazivom “ Perspektive razvoja poljoprivrede na Pešterskoj visoravni”. Na ovoj radionici, koja je zakazana u subotu u hotelu Borovi u Sjenici, učestvovaće predstavnici ministarstva poljopivrede, uprave za agrarna plaćanja i drugi relevantmni predavači i gosti. Organizatori pozivaju sve zaintreresovane poljoprivrednike, predstavnike poljoprivrednih udruženja prerađivače kao i predstavnike stručnih službi lokalnih samouprava da učestvuju na ovom događaju.

Organizator konferencije je Udruženje novinara za poljoprivredu „AGROPRESS“, nevladina organizacija čiji je osnovni cilj oživljavanje i unapređenje života na selu u Srbiji.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles