19. April 2019

Posle uspešnog nastuta na Beogradskom sajmu turizma, turistički uposlenici iz Prijepolja ponudu grada na Limu predstavljaju na dva velika sajma, i to u Nišu na 20. Međunarodnom sajamu turizma i aktivnog odmora i u Banja Luci na Međunarodnom sajam turizma „Banjaluka 2019“.

Pored aktivnog odmora kao teme Sajma u gradu na Nišavi, koji se održava u hali SC „Čair“ od 18. do 20. aprila, akcenat će biti stavljen i na gastronomsku i vinsku ponudu. Savetnica ministra turizma Vesna Antić navela je da tokom 2018. godinie u Srbiji je ostvaren rekordan broj posjeta turista.

Blizu tri ipo miliona noćenja ostvareno je tokom 2018. godine, što je porast od 11 posto u odnosu na 2017. godinu. Izjednačio se broj domaćih i stranih turista – kazala je  na otvaranju jubilarnog, 20 po redu Sajma turizma i aktivnog odmora  u Nišu Vesna Antić koja je govorila u ime potpredsednika Vlade i ministra trgovine , turizma i telekomunikacije Rasima Ljajića.

Međunarodni sajam turizma u Banja Luci, takođe traje do 20. aprila i okupio je više od 150 izlagača iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Grčke, Turske, Mađarske i drugih zemalja.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles