4. Decembar 2018

Nakon izvjesnog vremena od kada je završena prva nelegalno konstituisana sjednica BNV-a, gdje su je SDA stranka angažirala kriminalce iz Tutina, na površinu isplivavaju nove informacije.

Dva sitna kriminalca, koja su uz pomoć politike SDA stranke uspijela da izbiju na površinu kriminalnog miljea u Tutinu, pored toga što imaju dosije o pokušaju ubistva, prebijanju članova svoje porodice, pored toga što se sumnjiče za organizovanu pljačku kuća po Tutinu i Pazaru, oni su također i trgovci ženama. 

Naime, oni kupuju djevojke, uglavnom iz Srbije, i angažuju ih u okviru nelegalne “folkoteke” koja koristi istovremeno i kao striptiz klub i javna kuća. Tutinski kriminalci su toliko opušteni da čak nabavke novih djevojaka objavljuju javno preko facebooka.

Nakon dešavanja u BNV, kolicija koja opstaje oslanjajući se na trgovce ženama i trgovce drogom je najavila da želi da sprovede referendum o Islamskoj zajednici.

Kriminalci i trgovci ženama u protokolu BNV-a

Kriminalci putem facebooka reklamiraju “nabavku novih cura”

Sa facebook profila Caca Divljaka

sa

Sa facebook profila Boža Balića

Himna SDA uz kupljene “promoterke i striperke”

Kriminalci sa predsjednikom opštine Tutin

Imamović podržava kriminal, trgovinu ženama i javne kuće u Tutinu

NOVI SNIMAK – Muftija Zukorlić lično spriječio planirani sukob ispred BNV-a

REFERENDUM – Novi pokušaj oživljavanja beogradske paravjerske tvorevine

 

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles