19. Maj 2012

Novi Pazar -Generalni direktor Telekoma Srbija, Branko Radujko i njegovi saradnici posjetili su Novi Pazar, sastavši se sa gradonačelnikom Mehom Mahmutovićem, ministrom u Vladi Srbije Rasimom Ljajićem i predstavnicima Gradske uprave za izvorne i povjerene poslove, na čelu sa načelnikom, Sulejmanom Nicevićem.

Povod za sastanak je nastavak saradnje Grada Novog Pazara i najuspješnijeg mobilnog operatera u Republici, Telekomom Srbija, sa kojim je potpisan trogodišnji ugovor.
„Ova saradnja podrazumjeva pomoć od strane Telekoma, u promociji i realizaciji svih dobrih ideja koje Novi Pazar ima. Naša dosadašnja saradnja dala je rezultate o čemu mogu da posvjedoče građani, jer je Telekom Srbija dao podršku svim značajnijim manifestacijama ovde“, istakao je gradonačelnik Mahmutović.
Sem toga, potpisan je ugovor o sponzorstvu Telekoma prema fudbalskom klubu Novi Pazar. Ugovor je, u ime fudbalskog superligaša potpisao počasni predsjednik FK Novi Pazar, ministar Rasim Ljajić, istakavši da novopazarski fudbal ima pred sobom mnogo veće ciljeve od opstanka u elitnom rangu takmičenja.
Posjeta Novom Pazaru dio je politike partnestva koju kompanija Telekom, prema riječima direktora Branka Radujka, zastupa u posljednjih nekoliko godina. „Tu smo da podržimo izgradnju modernijeg Novog Pazara, da doprinesemo uspesima fudbalskog kluba, ali smo otvoreni i za saradnju sa privrednicima, kojima su usluge naše kompanije potrebne.
Novopazarski privrednici iz raznih oblasti, su takođe razgovarali sa predstavnicima Telekoma, radi uspostavljanja saradnje, odnosno, bolje komunikacije. Umrrežavanje zaposlenih u preduzećima, koje Telekom nudi, jedan je od načina da se sem efikasnije komunikacije obezbjedi i ušteda sredstava, bolja pokrivenost signalom, pojeftinjenje drugih troškova.
Izvor: Sandzak-x.net

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles