12. Juli 2019

Najobimniji radovi tokom leta očekuju najveću srednju stručnu školu u Prijepolju, Tehničku školu, koja je u prethodnih nekoliko godina u znatnoj meri unapredila svoju infrastrukturu. Osim redovnog održavanja škole, krečenja i sređivanja podova tokom leta u planu su i radovi van škole.

U ovom periodu treba da odradimo asfaltiranje školskog dvorišta, da ga dovedemo u jedan red koji mi želimo. Sredstva su odobrena budžetom opštine Prijepolje, tako da u ovom periodu radimo projekat i raspisujemo tender za izvođenje radova po pitanju školskog dvorišta i okruženja nekadašnjeg Titovog parka ili gaja, kako ga ko zove. Želimo da ga malo rekonstruišemo, renoviramo i dovedemo u jedan lep ambijent koji smo zamislili u našim glavama. Nadamo se da će i naši projektanti poslušati nas i odraditi to kako valja da oplemenimo ovaj prostor koji imamo – kaže direktor Tehničke škole u Prijepolju Nebojša Jevtović.
I Ekonomsko – trgovinska škola i Prijepoljska gimnazija će spremno dočekati novu školsku godinu.

Planiramo osvežavanje prostorija i krečenje. Radiće se neke stvari koje u prethodnom periodu nismo stigli da uradimo – rekla nam je pedagoškinja Ekonomsko – trgovinske škole Jasmina Mušović, dok direktor Prijepoljske gimnazije Vojislav Čabarkapa najavljuje opremanje još jednog informatičkog kabineta i dodaje da oprema postoji, samo treba odrediti koju učionicu iskoristiti za ovu namenu.
Svi najavljeni radovi trebalo bi da budu završeni do 2. septembra, kada i zvanično počinje nova školska godina.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles