16. Oktobar 2018

Nebojša Svičević direktor TO Prijpolje dostavio je jutros medijima saopštenje da odustaje od štrajka i samoubistva spaljivanjem jer je, kako navodi u saopštenju, dobio uveravanja Republičkih institucija da će se pozabaviti pljačkom državne imovine, odnosno minibusa TO Prijepolje koji je, kako stoji u saopštenju, ukraden i odvežen u nepoznatom pravcu od strane poznatog izvršitelja.

„Od gore pomenutih, dobi sam usmeno obećanje da će nadležne institucije procesuirati navedeni predmet od početka, te da će utvrditi da li je bilo i ako jeste od koga određenih nepravilnosti, prilikom ove jedinstvene pljačke. S obzirom da se radi o visokomoralnim, čestitim i ljudima od reči, nemam pravo da sumnjam u njihovo obećanje da će se istina utvrditi a krivci biti privedeni pravdi. Stoga sam odlučio da privremeno odustanem od štrajka najvljenog na konferenciji za medije održanoj 11.oktobra”, navodi se u saopštenju direktora TO Prijepolje.

Svičević je naveo da se neće povodom ovog slučaja oglašavati u medijima dok se ne završi istraga.

PP Media

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles