14. Decembar 2018

U čast i zvanično vraćene vakuf zgrade Islamskih ustanova Mešihatu islamske zajednice, studenti FIS-a odlučili su upriličiti umjetničku večer. Uz milozvučne glasove koji će citirati ajete iz Kur’ana, te interpretirati ilahije i kaside, studenti zlatnog pera i mudre misli prezentirat će svoja autorska pisana djela, te citirati poeziju.

Kao iznenađenje za sve prisutne studenti će izvjesti i dramski komad sa posebnom simbolikom. Plodovi rada Vijeća studenata odmah su vidljivi, ističe studentica Hafsa Bećirović.

Te večeri, 25. decembra studenti će se predstaviti na najljepši način sa svim onim što baštine kao studentska elita. Ni ovoga puta nije izostala nesebična podrška Uprave, na čelu sa dekanom.

Ulaz je slobodan i svi su pozvani da 25. decembar svojim prisustvom ukažu poštovanje prema svemu što studenti FIS-a već godinama rade.

SANA 

 

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles