Sjenica – U našu redakciju pristigla dva pisma povodom slučaja “Šemsudin Toković”

39
236

unnamed

Sjenica –  Povodom vijesti da je Šemsudin Toković, biznismen iz Sjenice, javno progovorio o situaciji u Sjenici i kako je istakao dobio otvorene prijetnje od strane Iljaza Baća Tahirovića, u našu redakciju su stigla dva pisma pojašnjenja događaja i demanta tvrdnji Šemsudina Tokovića. Pisma prenosimo u cjelosti:

Pismo gospodina Iljaza Baća Tahirovića našoj redakciji

Izvjesni gosp.Tokovic je prilikom davanja intervjua  medijima spomenuo moje ime u nekoliko negativnih konteksta, sto naravno, ne odgovara istini.

Kao prvo, ja nisam načelnik policije u Sjenici niti imam pretenzije da to budem. Kao drugo nisam niti sam ikada bio pripadnik bilo kakvih organizacija i dio “teorija zavjere” kako to gore navedni gospodin želi da prikaže.

Ja sam privatnik već vise od 40 godina i nikada nisam imao ni najmanji problem sa zakonom.Sve moje firme,posluju u skladu sa zakonima država u kojima privređuju.

Između ostalog i ponosni sam vlasnik na daleko čuvenog caffe restorana VaVaZu (Baco) u Sjenici već vise od 33 godine sto je, priznat ćete, prava rijetkost.

Navedeni gospodin je tog dana kao i uvijek parkirao svoj automobil na trotoar (inače mjesto kuda idu pješaci) i namjerno pregazio zeleno rastinje koje se nalazi tik do trotoara, a dio je Parka čije sam uređenje kompletno sam isfinansirao i sam ga već nekoliko godina održavam o svom trosku. U Parku pored staza, raznog cvijeća, dječijeg igralista i fontane nalazi se i veliki broj visokog i niskov rastinja koje predstavlja razglednicu našega grada.

Vašu redakciju srdačno pozivam da nas posjetite i sami se uvjerite. Dakle, slučaj je uredno prijavljen policiji i policija je reagovala u skladu sa zakonom.

Također želio bih napomenuti da napadi od strane dotičnog kao i njegove brace traju već duže vrijeme. A meni i mom sinu su upućene najozbiljnije pretnje smrću. I za te pretnje njegov brat je pravomoćno osuđen na kaznu zatvora. Također je i protiv dotičnog gospodina podnijeta krivična prijava kada je nasrnuo na mene i na moje auto u želji da se fizički obračuna. A kao svjedok nemilog događaja je pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova, tako da u vjerodostojnost iste ne treba sumnjati.

Nadalje, pored te, protiv gospodina je podnijeto nekoliko desetina krivičnih prijava koje se iz nekog, nama nepoznatog, razloga ne procesuiraju (vjerodostojnost ove informacije je vrlo lako provjeriti u nadležnim tužilastvima).
Također želim napomenuti i da je goso.Toković već osuđivan za nedozvoljeno nošenje oružija u vise navrata, pucanje u zrak, ugrožavanje javnog reda i mira i niz drugih djela što naravno oslikava karakter i osobenost ovog “investitora”.
Nadalje radi se o “investitoru” koji je “napravio ” autobusku stanicu i sada pravi “pumpu” a Vaš list, kao i Vašu cijenjenu javnost upoznajem sa činjenicom da se protiv istog već vodi sudski postupak zbog prevare prilikom gradnje te iste autobuske, jer radovi nisu isplaćeni izvođaču u vrijednosti 200.000 eura

Nadalje ovaj “investitor” je kupio zgradu bivše Invest Banke novcem dobijenog iz kredita ali namjenskog. I to kredita namjenjenog za poljoprivredu (a ne zgradu) ali krivična prijava i za to postoji.

Također pozivamo da vam dostave dokumentaciju o “donošenju novca iz Njemačke” pretpostavljamo da to ide legalnim putem, pa smo o tome obavjestili ambasadu SR Njemačke u Beogradu, radi provjere gospodinovog poslovanja u istoj. Iskreno se nadamo da sve teče prema zakonu.

A sto se tiče donacija od 200.000 eura bolnici u Sjenici i manjeg dijela bolnici u Užicama, naravno da bi svi skupa bili jako sretni da je sve to istina. Međutim sve je to daleko od istine,što naravno možete provjeriti jednim pozivom direktoru Opšte bolnice u Sjenici.

Gore navedene činjenice smo morali saopštiti radi sire javnosti, a u Sjenici kao i njenoj okolini, vrlo rijetko ko zna za dotičnog gospodina,a još manje za njegove rijeci.I ako jako oskudne,zbog nedostatka škole,ali ipak rijeći.

Pismo građanina Sjenice koji je želio ostati anoniman iz bezbjedonosnih razloga

Mještani ulice Nova i Lenjinove ovih dana su jako uznemireni, uplašeni i ne znaju kome više da se obrate. Naime, lokalni tajkun Šesudin Toković zvani Šema potpomognut presjenikom opštine Sjenica Hazbom Mujovićem i lokalnim policijksim i inspekcijskim službama bez građevinske i ekološke dozvole kopa bunar za benzinsku pumpu u gusto naseljenom mjestu do puta i kuća u ulici Novoj, ugrožavajući živote i tijela meštana ovog naselja, a naročito velikog broja maloljetne djece koja žive u ovom dijelu grada. Iako tu u neposrednoj blizini na nekih 50 metar posotoji već jedna pumpa, Šesudin Toković je rešio da zagadi cijelu okolinu izgrađnjom još jedne pumpe i plinske stanice. Da zlo bude gore, ovaj bahati građanim opštine Sjenica, sumnjivog morala i kapitala ne preza niodkoga, niti mu ko šta u ovom gradu može, pa bez ikakve dozvole gradi benzinksu pumpu za čiju izgradnju su potrebne specijalne dozvole i ovlašćenja. Naravno on to ne bih radio da uz njega ne stoji presjedik opštine Hazbo Mujević koji javno podržava ovog čovjeka i dozvoljava mu da gradi bez dozvole, uzurpira javno dobro, kopa javni put i ugrožava živote ljudi.

Ovo gradilište se nalazi tik uz ulicu, postoji velika rupa koja nije zaštićena, pa roditelji strahuju svakog dana da maloljetna djeca koja tuda svakodnevno prolaze idući u vrtić i školu ne upadnu i udave se u rupu koja je zbog padavina puna vode.

Takođe, ovo gradilište predstavlja i veliki problem komšijama, jer je Toković Šemsudin samostalno iskopao rupu na putu i odštetio pola javnog puta, i stvorio veliku udarnu rupu. Na tom mjestu su svakdonevno neočekivani zatoji u saobraćaju koji predstavljaju veliki problem meštanima i radnicima koji rade u obližnjim fabrikama.

Obraćali smo se raznim institucijama i tražili zaštitu, ali gde smo god otišli rečeno nam je da je Šemsudin Toković državni čovek, da iza njega stoji UDBA i BIA, kao i pojedini tužioci, policajci, sudije, opštinski moćnici i presjednik opštine Hazbo Mujević koji se može videti često u njegovom društvu.

Šemsudin Toković i njegova braća od ranije su poznati policiji i pravosudnim organima po nasilničkom ponašanju, pucnjavi u centru grada, napadu na službena lica, napadu na policajce, napadu na inspektore, prijetnje ubistvima, samovlašću i mnogim drugim krivičnim dijelima. Međutim, ova organizovana grupa imala je jaku potporu u tužilaštvu u Novom Pazaru na čelu sa Stanislavom Dukićem koji se često viđa u Sjenici sa Šemsudinom Tokovićem i u sjeničkoj policiji čiji su inspektori svakdonevno u društvu Šemsudina Tokovića i sjeničkim upošljenikom UDBE iz Beograda Vojinovićem. Kako smo saznali postoji više naloga za privođenje  i hapšenje ovog lica ali da ga neko u lokalnoj sjeničkoj policiji štiti i da ga ne privode, već ga otvoreno štitet i glavni su gosti u njegovom kafiću gde kako saznajemo imaju besplatno piće.

Toković je takođe zaouzeo deo javne površine u centru grada, tačnije šetalište i trotorar i tu postavio terasu od kafića, međutim, godpoda presednik Hazbo Mujević i ostala lokana družina iz vlasti upravo tu sede svakog dana pa ga ne diraju.

Mislimo da će imati Republičko javno tužilaštvo puno posla da ispita ovu spregu između izvršioca različitih krivičnih dela, presjendika opštine i lokalne sjeniče policije i sudstva.

Ovih dana podnijećemo i krivične prijave protiv lica koja nam žele uništiti živote, a od presjednika opštine Sjenica Hazba Mujevića tražimo hitnu ostavku, jer on treba da se bori za sve građane a ne za skorojeviće, tajkune, kriminalce i ljude sumljivo stečenog kapitala koji nam žele uništiti zdravlje i živote. Nećemo dozvoliti da nam pored kuća naprave još jednu pumpu i tempiraju bombu ma koliko nam Toković prijetio UDBOM, policijom, i presjednikom opštine, poruka je mještana ulice Nove u Sjenici.


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

39 KOMENTARI

 1. Neko da zavidi fukarama na celu sa semom i kicom. Okuoajte se malo prece vam je.
  Kopirajte baca po ponasanju. Kad je on bio gazda vi niste znali sta je kafic. Ali hajd fukara se najela pa progovorila. Radio sam kod tokovica ko konobar i video prljave radnje. Video kako se se sa sumnjivim likovima prave kolica svakom u graduu. Tako imaju oni i svog kapitena bakera koji cinka svakog i sve. Neka kazu ko je osiguran ko prima platu koliko. Kako to daju plate.
  Sad dosli oni o postenju….znam vas vaske kad ste usi bile.
  I ovo sto sad pokusavate da narod zavarate aaaaa nece proci. Progovoricemo mi vasi bivsi konobari i o pazaru i o eurima i o ubacivanju svega i svacega. Samo polako pocelo je tek.
  Sve se zna. Znamo se dobro kico i bakero. Vas cu i za mobing da tuzim i sve cu da kazem.

  0

  1
 2. TOKOVICIMA MOZETE SAMO ZAVIDETI,A NJIMS ZAVIDE POKVARENI LJUDI ONI SU KONOBARI BILI I BAUSTELCI A NISU KO POJEDINI SVE PREKO NOCI DOBILI NJIH JE SEDMORICA BRACE MOZETE SAMO DS CRKNETE DUSMANI.SVE JE STECENO POSTENIM RADOM XA RAZLIKU OD DRUGIH!KOLIKO GOD DA SU TOKOVICI BEZ FAKULTETA BAR SE NE BAVE SUMNJIVIM RADNJAMA KO GOSPODA SA FAKULTETIMA CRKNITE SVI!!!!!! VIVA JE PREPUNA I NISU ONI KRIVI STO U ONU POSLASTICARU NIKO NE ULAZI

  1

  0
 3. Kriminalci se raklinkavaju hahahaha.boli ih boli udaraju na sve tako to bude kad muha izgubi glavu. Dajte nam policiju ove iz sda i tokovice da procesuira. Becnule se pice kice misce seme sici baske vaske.hahahah.samo nastavite….ko se zadnji smeje najsladje se smeje. U bolnicu haramlije.

  0

  0
 4. BUJRUM i ti i sve te muhe sto navodis. Dje god i kako god. Tv duel kad hocete.
  Ovde niko ne moze kljat ime muftijino i kriti se iza tih i bilo kojih drugih nadimaka koji vrijedjaju vjeru.
  A uzdiglo se par vas malih pa bi da udaratr i na to. Ti si i previse umislio o ubistvima jer si paranojik. Pokopaj te sto si pokopao. Ne idi dalje spusti se na zemlju dje si bio inace bas od muhe pravis slona….a opasno je to.
  I izvoli dodji da te vidim, opasan jezik imas.

  0

  0
 5. Narod mora da sudi svima. Ne bih ja vise ni ujedan taj kafic usao tu je lakrdija ulicari narkomani slike kriminalaca inspwktori dousnici i ostala klapa. Naravno da je sema gazda i da je od konobarcica zaradio prvi milion rece lijepo kica samo ne zna kom je to reko to moze bakeru svom i sebi slicnim budalama. Cuj ti to. Neka kica kaze kako je sema hapsio kog je stigo sa policijom. Neka kazu dje su pare od poljoprivrede, postoji nesto sto se zove nenamensko trosenje novca, utaja poreza, neka kazu ko im je dao dozvole kako su se povezali sa tajnim sluzbama.sigurno za dozvolicu zamenili guzicu. Narode na noge bojkotujte prevarante. Pita vas esko zornic dje su mu pare od trgovackog. Pitaju vas drugi ljudi za prevare. Selam vam je vojko iz varosi kaze i on ce vas za prevaru. Nasliste se taman udario tuk na luk.Bog vas kaznio da se gledate sa terase. Bog nista slucajno ne radi

  0

  0
 6. Kad prodje kisa eto sunca. Apelujem na nadlezne da ovu kisu lopovluka, necasnih radnji kriminala stavi u rupu i da dozvoli mirnim i cestitim gradjanima da zive. Stvarno nema vise smisla. Dosta je bilo kvazi gazda, ulicara batinasa.pucaju po ulici nose oruzije torbice. Neka policija malo zaviri po tim torbicama. Da vidimo koliko ce ih posle ulicama setat. Vucic mora da brine za nas sve svima je premijer i da hapsi i lokalne politicarcice sto dobise funkcije. Zamisli ti da sad gradonacelnik beograda podrzava zemunski klan. Ma dajte.

  0

  0
 7. Zakuhalo se, nek odgovaraju svi i Tokovici i Hazbo i Baco. Ima tu istine u ovome za Tokovice, bave se prevarama, cinkaju narod, Sema se pravi sef ovog grada. Haj u Nemacku nek se parkira i slomi tuju u parku ili nek pere auto u sred glavne ulice. Haj tamo nek stavi kafic na sred trotoara. Nek se tamo pokaze. Lako je ovde dok ga podrzava predsednik, tuzilastvo i policija. Nek ode malo u Berlin pa bude Bahat. Tamo ne smije da prdne. Nek tamo kupi parama lokalnu vlast!
  Kao oni sad jadnici neko ih ni krive ni duzne napada. E moji gradjani Sjenice.
  Nisam za nikoga. Nek odgovara i Hazbo prvi covek ovog grada. Nek pogleda malo da nikad gore nije bilo nego sad. Nek preispita sebe koje su mu duznosti j obaveze i nek se ne prodaje za sitne pare.
  Sto se Baca tice ispricana prica stalno su govorili i ovo i ono davno bi bio u zatvoru da je bilo sta istina ne bi odolevao rezimima neko bi se naso da ga smesti. Opet bih njega izabrao izmedju Hazba i Seme barem nije seljak. Pokazao je i ovim kulturnim pismom.
  pozdrav gradjani

  0

  0
 8. Sjenica je bila miran grad. No bogme dade Bog pa odose u svijet ljudi, pofatase sibicarske fore i pare zgrnuse. Helem kuglice su nasli, pa cak i nesto drugo. Stigose ovde i zagadise nam grad. Nasta haos. Nakotilo se tih ulicara mnogo. Vidite kafandzije oci vadu, dok se umijesaju sad reketasi pa dusmani kuku majko ima da sijeva. Onda na red stupa eljita iz kazamata i svima prica o junicama.
  Ah Nusrete Nuhovicu digni se iz groba, pa zaokupi lakrdijase konje i magarad.

  0

  0
 9. Ne ne ne. Samo policija sve da ispita.
  Gradjanima je dosta ovoga. Kad covek gleda sa strane ovo je rat zvezda. Otkud sjenici toliki kriminal. Dje su momci u plavim jaknama sigurno ceraju onog deda sto je jadnik vezao kobilicu za semafor.
  Tesko nama. Drzavo ima li te.
  da vaspitas ovu gamad, da ovaj smrad suzbijes. Da im ne dozvolis nikad vise da iz kuce izadju. Cuj im ti polozaja i uticaja, pa jadno.

  0

  0
 10. Tezak vakat dodje pa fukare progovorise a pametni zacutase. Sta urdise ajfonovi bijeli i ostala masinerija upropastise narod. Umesto da brinete za decu i mlade vi se terate preko novina. Srmaota.
  Sedite ko ljudi i resite to……
  ko je kome i ko cemu nikad znati necete.

  0

  0
 11. Postavljam pitanje , dali neko zna odkud baco-ilijaz tobe jarabi da i zasto dobije dozvolu i zemljiste bas u centru gde je setaliste-korzo od koga i cijom zaslugom da dobije plac za kafanu u Parku centra sjenice pre 36 godina ? Ko i zasto je izdata ta dozvola ko mu je dao kredit za izgradnju u Parku sjenice da sece drvece i pravi kafanu ? Dali je ikad zavrsio 8 i razred neznam i nisam siguran ? Ali da je i bio svercer sa svacim sta je ilegalno to sigurno da . Onaj laborat od pisma neznam ko je pisao ali znam baco sigurno nije . Jadna sjenica i sjenicki narode kad imate takve individue kao baca za bizenismenna i Hazba za gradonacelnika a Turkovica za pomocnika hazba mujovica .

  imena sitnih dusa pisem malim slovima

  0

  0
 12. Samo vi lajte i blatite ljude.
  Zna se ko je šema. Zna se ko stoji iz njih.
  Zna se sve.
  Te jadne konobare što zloupotrebljava da pisu komentare sa njima ce videt kako je isti on.
  Sve da jeste šema investitor nije, sve da jeste čovek nije.
  Molio bi policiju da preispita sve ovo što se ovde piše, pa neka pokaže svako svoje.
  Ja u Sarajevu živim zadnjih 20 godina. Znao sam za Baća od kako znam za sebe i njegov kafić. Svki čovek iz Sjenice zna. Ali te neke konobare dojučerašnje sada vidim sa torbicama. ahahahah. pa bruka.
  Zao mi je što taj hazbo stoji iza svega prljavog u sjenicčkoj opštini, i što je ogrezao u različitim kriminalnim radnjima.
  Sjenico zemljotres ti je spas ili potop

  0

  0
 13. Toliko o investitorima.. hahaha. Cuj investitori?? Znaju li Tokovici sta su uopste investotori?Koriste termin a ne znaju sta znaci, kao pompezno wau..investotori!!!??Rijec inestitori ih nece uvelicati u ocima ljudi jer svi znamo ko su oni. Sljam ovog grada

  0

  0
 14. Toliko o investitorima.. hahaha. Cuj investitori?? Znaju li Tokovici sta su uopste investotori.. Koriste termin a ne znaju sta znaci.. kao pompezno wau..investotori. Rijec inestitori ih nece uvelicati u ocima ljudi jer svi znamo ko su oni. Sljam ovog grada

  0

  0
 15. Kazi Mi Baco odakle tebi Kapital?? Okupio si Kriminalce oko sebe.Sta si ti to u Srbiji za Dobrobit naroda Napravio?Sve pare nosis za Sarajevo!!!!Pa tvoj sin radi sa drogom stoko jedna.Ko je Muslimanskom Narodu prodavao Orujze devedesetih godina?? Pa zna se Sve Sjenica je mala..

  0

  0
 16. Oni su isti sve je za Tokovice tacno,ali ni Baco nije cvecka kako uze ovo ispred kafica dzabe demek da uredi park a pricali su mi i da mu je davno dignut kafic u vazduh a sto?

  0

  0
 17. Baco je nasao najbolji nacin da napuni svoj lokal sa Gostima.A sto si ljubomoran puska te ubila paa Lajes tako .Za sve ima mjesta na ovom svijetu .Stvarno ste vi Muslimani cudan svijet …svoja bi muda pojeli kada vidite ili osjetite da nekome ide napredak….Nazalost tako je.Kakvu drogu pominjete iBiu bog vas blesave ubio??.Momci su cijelo vrijeme Radili i Stekli nesto., umjesto da ste ponosni da sve sugradjane koji uspiju vi ih blatite i proganjate. A Redakcija ovog Sajta ne bi trebala da se bavi prepucavanjima par lokalnih Budala koji nemaju iole ljudskosti i zdrvog razuma Osim da od jednog nazovi pogreshnog ili nedozvoljenog Parkiranja prozivaju policiju i predsednika opstine a jednu postenu familiju uporedjuju i ravnaju sa kriminalcima.Da ste iz Podgorice odrekli bismo se od vas preko Novina !!!!!

  0

  0
 18. Kakve budalastine iznosite u ovim pismima ..kao prvo laz je da se duguje za izgradnju autobuske zasta postoji sudska presuda..drugo donacija za Dom Zdravlja je pristigla u isti i nije to Bolnica kao sto navodi vas nepismeni advokat a za donaciji postoje spisi i dokazi u domu zdravlja..trece gde ima napismeno da je to park Ilijaza tahirovica

  0

  0
 19. Ovo je rat kriminalaca, rat tajkuna, rat dousnika, ni jednog od njih ne dira tuzilastvo, sve rade u svoju korist , kakvi investitori,donatori ,bakraci….

  0

  0
  • Hazbo zvani Alf je sve kriv za ovo. Sve dok on i njemu slični uličari vode grad nikad nam neće biti bolje—-doveo je klošare čobane uličrčad i stavio da vode grad a onda tajkune i kriminalce doveo do izražaja,,,,,u penziju bagre, u komunalno đe ste do juče bili.
   narod nema hleba da jede a vi se terate oko miliona i tolikih para. dje je taj zakon sad vučić i ekipa da vas sve stavi na vruću stolicu da vidimo ko to valaj milione i ko maltretira narod,nema pravde da se narod digne pa da vam presudi.presedniku je mesto u kancelariju ne po birtijama i sa uličarima, kkako liće sad pregoret na koju stranu ili vavazu ili šema šu. mada baćo mu je patijski a šema udbaški. biti ili nebiti za hazba je sad….sad neka mu baćo finansira kampanju a altan neka ga vodi na veče sa presednikom šemom. zao mi je narod pošteni sjenice što mu se ovo dešava….

   0

   0
  • Samo ih povedi kod žene i cerke.
   Što je zla to je do te SDJA prevarantske organizacije.
   Vi ste deo kriminala, podržavate kriminalce, ubaše, nasilnike.
   Alija se po grobu prevrće kad vidi ko se krije iza tog imena koje je on stvarao.
   Svi znamo ko su kice, šeme, škore, cake. Obicni smradovi, konobarčići neokupani, Pitaj mirka kuča. Šema je njegov hamal bio,kao i njegova braća.

   0

   0
   • Da svi znaju ko smo mi,radili posteno i kao konobari i kao baustelci zar je to sramota raditi posteno.svaki komentar je suvisan. Sva sreca sto Bog sudi,a ne pojedinci….

    1

    0
 20. Iskreno citajuci ove naslove i komentare ne mogu da ne napisem nesto . Nisam na strani ni jednih ni drugih ali ako cemo realno pre ces lovu da okrenes preko nego kaficem u Sjeniici. Hronoloski baco ima tradiciju pa mu tesko pada za svaki novi otvoreni lokal. Ljudi su zeljni promena… i za svoje pare mogu gde hoce…sto se tice kriminala prica itd ja se ne razumem ali kod baca au slike americkih gangstera iz vremena prohabicije kod ostalih su Merlin Monro itd svuda redom ali bez opasnih njuski. Sad pitam drage citaoce ko bi voleo da bude KUM …

  0

  0
 21. svi u gradu znaju ko je cuveni Baco i cime se bavi…dok malo njih zna za Tokovice…Semi je svakog dana auto parkirano nasred ulice iako ima licni parking .,iako su u gradu radovi ..auto je uvek na ulici no to nije toliko ni bitno…bitno je da se zna ko je baco a ko su tokovici…a tokovici su daleko bolji i posteni od doticnog….ali glavni razlog ovih svadja je to sto Viva bolje radi od Vavazu-a konkurencija su jedni drugima a sezona dolazi…

  0

  0
 22. Kakve budalastine ces ovde cuti,ko ste bre vi dosljaci da diskutujete ovde o Sjenici i da vi nekom sudite,prvo i osnovno da znate za vas je bila rampa postavljena tamo gde je semafor pa cetvrtkom kad bi kojim slucajem zakasnili da prodjete dobijali ste po dupetu,vasim silaskom sa cuka ste doprinijeli da se carsijski ljudi svadjaju a vi da se sladite .Jel Sjenica dje je nekad bila?Nije!
  Pa da zapjevamo sad ono “oj Sjenice mjesto kraj Kladnice”
  Bruka!

  0

  0
 23. Ovo je pravi nacin da saznamo.sve o kriminalu seme tokovica bolesnika. Saljite sve sto znate kako bi organizovanu kriminalnu bandu seme, kice, pice, skore, bakse, saske, cake i otale fukare smestili u cuzu

  0

  0
 24. Kao prvo, drago mi je sto se objavili ova pisma, mislim da niko drugi ne bi ovo objavio.

  Vidim da se po vijestima vrti naslov “Investitor iz Sjenice” sto se misli na Semsudina Tokovica. Mislim da je ovo nebuloza, kakav crni investitor kakvi bakraci. Otvorio je kafic u centru grada za svoju korist, kupio je zgradu gdje je banka Intesa isto za svoju korist. Ne vidim tu nikakvog investitora. Investitor je onaj sto zaposli dosta radnika a ne 5 konobara. Do sad nisam cuo da je ikad otvorio nesto sto ce se ludi okoristit a zna da parkira auto na sred trotoara. Seljak je to… Mora da se zna da je to njegov auto.

  Baco, barem je otvorio igraliste za djecu i uljepsao grad sa fontanom…

  0

  0
 25. Necu ulaziti komentarom u ovu problematiku,jer mi ni sa kojeg stanovista nije bitna,ali cu uci samo u onaj dio koji je naveden u prvom pismu,a tice se,kako se u pismu navodi o “donacijama u vrijednosti 200 000 eura,koje je doticni Semsudin donirao bolnici u Sjenici i jedan deo Uzicu u vidu bolnicke opreme”jer to nije tacno. Glavni organizator i pokretac inicijative za tu pomoc je bio Ismet Hadzifejzovic(zivi u Berlinu), koji je kontaktom sa predsjednikom “Udruzenja Njemackih ljekara” Prof.Dr.Dlce-om uspjeo dobiti od ovog udruzenja cjelokupnu doniranu opremu koja je poslana za Sjenicu.TO ZNACI,DA JE DONATOR TE OPREME “UDRUZENJE NJEMACKIH LJEKARA” i ona je dobijena potpuno besplatno kao humanitarna pomoc bolnicama.Kompletan transport te posiljke u vrijednosti od 2.200 eura je platio Bajazit Zigovic iz Prijepolja,koji zivi u Berlinu.Doniranu posiljku je svojim sleperom prevezao izvjesni Fijuljanin.Braca Tokovici,kako ih zovu u Berlinu, jesu pomogli u realizaciji ove posiljke i to im ne moze niko osporiti,ali nisu nista oni donirali.

  0

  0
 26. Sandzak press je jedini pravi medij koji objektivno izvestava. Svaka vam cast rasklinkali ste ove fukare tokovice koji peru pare Albanske mafije stecene drogom i kriminalom. Apelujem na bracu i sestre muslimane da ne idu u taj narkodilerski kafic Viva koji pociva na HARAMU DROGI I KRIMINALU.
  ALLAH NEKA IM SUDI.
  POLICIJA DA HAPSI KRIMINALCA SEMSUDINA TOKOVICA I ALBANSKOG NARKO DILERA GANIJA MATOSIJA

  0

  0
  • Ako prijatelju apelujes na bracu Muslimane,kako kazes ,pa onda prvo i ti budi Musliman pa ne blati nekoga bez argumenata.Mi u Berlinu odavno znamo “bracu Tokovice” i svako ce ti reci da su posteno zaradjivli svoj novac.Njih je bilo vise i dobri su stedise,a u to vrijeme kada za mjesec dana udje 5-6 plata to je odmah bilo mjesecno 30-hiljada maraka.

   0

   0
   • Selmane daj im cerku za zenu ako su ti dobri.
    Dje ima harama tu zivota nema. Ako ti je lijepo cerkicu tamo u haram salji. A to da se.milioni zaradjuju lako pokazace ovi tvoji druskani, u nemacku se porez placa na to. Videcemo kom su porez platili. Jedino ako nisu tebi.
    Te price na baustelu jel ti jasno

    0

    0
   • Zasto coveka vredjas,kada ti nista nije uradio?.Mora da si neki dobar “vernik” sa dobrim kucnim vaspitanjem.Covek je rekao ono sto mi svi u Nemackoj znamo,a koliko znamo e to je drugo pitanje.Svi znamo toliko da su veliki radnici i to moze svak potvrditi.Koji ste vi mafioze tamo po Sjenici i sta oni tamo rade to nas ne interesuje.Nauci se prvo lepom vaspitanju pa onda udji u tabor Sandzak-pressa.Glupanderu ne otesani.

    0

    0
   • Istino,slazem se sa tobom ali nemoj mesati nicije cerke.A sto se tice toga da su posteno zaraadili je cista laz,jer njih je samo dvojica bilo u Nemacku a ostali svi u gradu znaju kako su ziveli.Ovde ima dosta posla za tuzilastvo ako hoce istinu.Mislim da je ponasanje Semino kao da je neki gradski gazda i da je samo jedan obicni bednik koji sada ima para na nezakonit nacin sto je stekao,a svi znamo kako su ziveli.

    0

    0

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.