9. August 2018

Na posljednjem skupštinskom zasijednju grada Novog Pazara odbornici Stranke pravde i pomirenja raskrinkali kriminalno i antigrađansko djelovanja lokalne SDP-SDA vlasti.

Odbornici SPP-a dobili su informaciju da će doći do poklanjanja imovine građana Novoga Pazara Crkvenoj opštini iz Kruševca. Pokušaju upozoriti vlastodršce da ne rade takve stvari, međutim šef odborničkog kluba SDP-a Muamer Baćevac to negira i optužuje odbornike SPP-a da govore neistinu. Nakon togu odbornici SPP-a iznova upozoravaju da će izaći s konkretnom dokumentacijom o ovom slučaju nakon čega je član gradskog Vijeća Fevzija Murtić potvrdio da se priprema poklanjanje zemljišta na brežuljcima iznad Novog Pazara: Lokacija Borići na Hotkovu, Paričko brdo i Majdan, čime je dokazao da su odbornici SPP-a govorili istinu a da je Bačevac opet uhvaćen lažima, uz to Murić je govorio jezikom mržnje prema prema Islamskoj zajednici i instituciji vakufa. Pogledajte video.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles