29. Novembar 2018

U povodu posljednjih tendecioznih i neistinitih izjava koje je u Skupštini Srbije iznio poslanik SDA Enis Imamović po direktivi vrhovnog šefa Rasima Ljajića.

Osjećam prije svega ličnu potrebu a zatim i svih članova Sandžačke biznis asocijacije (SABA) osuditi ovakvo iznošenje (laži ) neistina od jednog narodnog poslanika i nekog za koga smo polagali nade da želi dobro Bošnjačkom narodu i koji može skupiti snage i izdići se iz političkog blata koje je na sceni u Sandžaku skoro 30 godina. Taj isti Imamović nas uvjerava suprotno i ovim činom se odaje da je jedan od izvršitelja svog šefa.

Enise Imamoviću kojim pravom, obrazom i legitimitetom govorite o Dijaspori koju je jedan od tvojih šefova jos 90-tih godina iznevjerio i prevario, a i samo prije nekoliko ste nam prijetili i nazivali svakakvim imenima a sad se kao brinete za nas i kao Vi ste nekakva adresa kojoj bi se neko javio.

Želimo Vam poručiti da je Sandžačka dijaspora odlučna u pomoganju kako materijalnom tako i svakom drugom smislu i Islamsku zajednicu tako i političkog i nacionalnog vođu Bošnjačkog naroda akademika dr. Muamera Zukorlića koji je i ovog puta dokazao svoju veličinu i sačuvao Vas od poniženja i nije pristao spustiti se na Vaš nivo u Skupštini Srbije iz više razloga a samo jedan od njih je jer potičeš iz Bošnjačkog naroda.

Obrizom govorite o podmićivanju i nekakvim ciframa podsjetit ću Vas da ste upravo Vi koji to radite i plaćate kriminalce da u Vaše ime izazivaju incidente što ste dokazali prije samo par dana.

Obzirom da ste za poslednje izbore obećali Autonomiju Sandžaka očekujemo odgovore dokle ste stigli po tom pitanju a ne da zamajavate javnost koje kakvim lažima i ne dozvoljavajte sebi da padate jos niže u ocima Bošnjačkog naroda.

Šefadil Ličina, predsjednik Sandžačke biznis asocijacije

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles