23. Novembar 2013

husovic-zavno cgPodgorica – U utorak, 19.11.2013. godine, u glavnom gradu Crne Gore održan je sastanak Počasnog odbora za obilježavanja 70-godišnjice Zemaljskog antifašističkog vijeća narodnog oslobođenja Crne Gore i Boke. Odborom je predsjedavao predsjednik Crne Gore Filip Vujanović.

Na sastanku su, kako je saopšteno iz Vujanovićevog kabineta, planirane konkretne aktivnosti za obilježavanja ovog značajnog jubileja Crne Gore.

Sastanku su prisustvovali potpredsjednik Vlade Rafet Husović i ministri Branislav Mićunović i Ivan Brajović, predsjednik i potpredsjednik Saveza udruženja boraca NOR-a i antifašista Crne Gore Andrija Nikolić i Zuvdija Hodžić, kao i Darko Brajušković, predsjednik Opštine Kolašin i Gojko Vlahović, predsjednik Opštinskog udruženja boraca NOR-a i antifašista u Kolašinu.

Podsjećamo da je u Pljevljima, 20.11.2013. godine obilježeno 70 godina ZAVNO Sandžaka kojom prilikom je održan okgrugli sto na ovu temu. Od organizatora BKZ u CG saznajemo da su na okrugli sto pozvani predstavnici Bošnjačke stranke kao i njen lider Rafet Husović, koji su ignorirali ovaj skup. Apsurdno je da Husović koji se deklariše kao Bošnjak a porijeglom je Sandžaklija, organizira jubilej crnogorskog naroda, a ignoriše jubilej bošnjačkog naroda i svih Sandžaklija.

(RTCG)

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles