25. Maj 2018

Na teritoriji opštine Prijepolje trenutno uspješno funkcioniše osam protivgradnih stanica koje su snabdevene sa oko 10 protivgradnih raketa. Prijepoljska opština prošle godine nabavila je oko 50 raketa od kojih je manje od pola utrošeno, pa nije bilo potrebe za nabavkom novih u ovoj godini. Član opštinskog vijeća zadužen za poljoprivredu Nebojša Žunić ističe da je opština Prijepolje, pored 4000 dinara koliko sljeduje strijelce, odredila i dodatnu stimulaciju.

“Na teritoriji opštine Prijepolje djeluje dobro osam protivgradnih stanica, što je jedna više u odnosu na 2016-tu godinu. Što se tiče popunjenosti protivgradnim raketama, mogu reći da broj raketa po protivgradnoj stanici dostiže do 10, što je zadovoljavajuće. Odredili smo i skromnu stimulaciju za strijelce, a to je 10 litara nafte po jednom strijelcu”, kaže Žunić.

Podsjećamo, opština Prijepolje je prošle godine, prvi put u posljednje dvije decenije sudjelovala sa više od tri miliona dinara u nabavci protivgradnih raketa.

SANA

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles