13. Februar 2018

Drugog dana otkako je Stranka pravde i pomirenja (SPP) otpočela kampanju za beogradske izbore, kandidat za gradonačelnika, prof. Nenad Prokić posjetio je općinu Zemun gdje je razgovarao sa građanima.

– Zemun je grad u gradu Beogradu, sa svojom tradicijom, svojim uspjesima i sa svojim problemima. Specifičan je u odnosu na Beograd, iako je u pitanju pješačka udaljenost na nekoliko desetaka minuta. U našem programu, u okviru socijalnog statusa koji je vrlo osjetljivo tretiran, posebnu pažnju obraćamo na one najslabije, najsiromašnije i s te strane želim da istaknem probleme vezane za zemunska nehigijenska naselja kojih, nažalost, ima više nego u ostalim dijelovima grada.

Prokić je naglasio da njega i kandidate za odbornike SPP-a ni loše vrijeme nije spriječilo da se susretnu sa građanima i čuju ključne probleme Zemunaca, kao i to da će se ubuduće založiti za njihovo rješavanje.

(SSP)

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles