19. Oktobar 2019

Kako je navedeno u pozivu osnovni cilj izrade aplikacije Moj Novi Pazar je stvaranje centralnog mjesta za online komunikaciju građana i lokalne samouprave.

“Lokalnim akcionim planom Partnerstva za otvorenu upravu predvidjeli smo razvoj aplikacije koja će biti od velike koristi građanima i građankama Novog Pazara. Kroz fokus grupe, radne sastanke sa predstvanicima lokalne samouprave uz pomoć eksperata Misije OSCE u Srbiji želimo da projektujemo najbolju savremenu platformu za pružanje usluga građanima i komunikaciju sa lokalnom samoupravom. Potrebni su nam Vaši savjeti, sugestije i kritike”, naveli su iz lokalne samouprave Novog Pazara.

Građanima je pruženo uputstvo da pošalju svoje kontakt podatke sa naznakom da žele da učestvujete u izradi aplikacije Moj Novi Pazar na informisanje@novipazar.org.rs do 30. oktobra 2019.

Lokalni akcioni plan Partnerstva za otvrenu upravu usvojila je Skupština grada Novog Pazara, a tekst možete pogledati na

https://www.novipazar.rs/dokumenti#partnerstvo-za-otvorenu-upravu-lokalni-akcioni-plan-2019-2020

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles