19. Mart 2011

Rožaje – Bivši granični policajci iz Rožaja uputili su ministru unutrašnjih poslova, Ivanu Barajoviću dopis u kojem traže da preispita da li su bez posla ostali zbog nacionalne i vjerske diskriminacije ili što su profesionalno radili.

Oni su ministru poslali dokumenta iz kojih se navodno vidi da ispunjavaju potrebne uslove za rad u UP i dokaze da niko od nas nije osuđivan niti se protiv koga vodi krivični postupak za korupciju ili bilo koje drugo djelo.

Oni se nadaju da će Brajović ispuniti obećanje koje je pred poslanicima dao u Skupštini prije dva dana i vratiti ih na posao, jer nijesu osuđeni za korupciju ili bilo koje drugo krivično djelo.

“Poslije višemjesečne agonije ohrabreni smo obećanjem Brajovića i nalazima unutrašnje kontrole, koji najavljuju da je nešto konačno počelo da se rješava i kada je u pitanju naš problem,” poručili su oni.

Izvor: Bicent.com

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles