17. Januar 2020

Planirali budžet: Opština Pljevlja

Opština Pljevlja dodijelila je 22 stipendija studentima završne godine, specijalističkih, magistarskih i doktorskih studija koji su se prijavili na konkurs raspisan krajem prošle godine.

Stipendije su dobili student završne godine studija Tijana Mrdak, student Fakulteta političkih nauka, Zorana Aćimović studentkinja francuskog jezika, Sara Knežević, Hemijski fakultet, cMiloš Jelovac, Elektrotehnički fakultet, Ognjen Vučetić, Arhitektonski fakultet, Božo Knežević, Medicinski fakutet, Anđela Žugić, student Fakulteta primjenjenih umjetnosti, Danilo Lončarević, student Fakulteta za turizam I hotelijerstvo I Lejla Kordić, Fakultet za sport I fizičku kulturu.

Stipendiju su dobili I student specijalističkih studija Tatjana Mentović, studentkinja engleskog jezika, Nikola Čolović, student elektrotehnike, Aleksandra Gogić, student političkih nauka, Dosta Palibrk, Biotehnički fakultet i Ana Knežević, Fakultet za turizam I hotelijerstvo.

Opština će stipendirati I studente magistarskih studija Biljanu Knežević, Nemanju Dujovića, Petra Janjuševića, Jakova Dragaša, i Silvanu Jakupović, kao i studentima doktorskih studija Neveni Cupari, Aliji Derviću, i Jeleni Brašanac.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles