Plavski DPS predstavio program za lokalne izbore: Prioritet otvaranje novih radnih mjesta

0
17

Husnija Sabovic nosilac liste za Evropski Plav Milo DJukanovic 300x224 Plavski DPS predstavio program za lokalne izbore: Prioritet otvaranje novih radnih mjestaPlav – Građani Plava zaslužuju novu, odgovornu i efikasnu lokalnu upravu koja će raditi isključivo u njihovom interesu, saopšteno je prilikom predstavljanja izbornog programa liste „Za evropski Plav – Milo Đukanović“.

– Demokratska partija socijalista jedina je politička partija i snaga u Plavu iza čijeg programa stoje konkretna djela. Da je tako, potvrđuju projekti koje smo realizovali od 2006. do 2012. godine, kada smo bili na vlasti u Plavu. Upravo tada napravljeni su najznačajniji iskoraci u pogledu unapređenja saobraćajne infrastrukture, rekonstruisani su domovi kulture u Plavu i Murinu, izgrađen je objekat Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju ,,Lipa“, instalirano je deset kilometara javne gradske rasvjete, uz ravnomjeran infrastrukturni razvoj na gradskom i seoskom području – naglašeno je u saopštenju plavskog odbora Demokratske partije socijalista.

Građanima Plava iz DPS-a je poručeno da nikada nijesu imali lakši izbor, uz konkretnu sugestiju da se izbor za bolju budućnost i brži ekonomski razvoj ,,na temelju konkretnog rada“ nalazi pod rednim brojem tri – lista ,,Za evropski Plav – Milo Đukanović“.

– Već od kraja maja počećemo sa programskim aktivnostima koje, između ostalih, podrazumijevaju – stvaranje olakšica za investitore na lokalnom nivou i otvaranje novih radnih mjesta za naše sugrađane, unapređenje sistema vodosnabdijevanja Plava i Murina, završetak radova na saobraćajnici Murino-Čakor-Peć i gradnja graničnog prelaza, rješavanje problema odlaganja otpada dogradnje regionalne deponije, nastavak izgradnje međunarodne sobraćajnice Plav-Podgorica, izrada urbanističko-tehničke dokumentacije za putni pravac Plav-Bogićevica-Dečani, zaštita i valorizacija potencijala Plavskog jezera sa okolinom, cjelovita implementacija projekta ,,Prokletije – peti nacionalni park u Crnoj Gori“.

– Ovi projekti osnov su za dalji razvoj Plava sa okolinom i temelj boljeg života svih naših građana. Navedene planove i projekte ostvarićemo organizacijom lokalne uprave koja će predstavljati istinski servis građana i koja će, kroz saradnju sa domaćim i međunarodnim institucijama, pružiti snažnu podršku revitalizaciji privrede, podstaći razvoj agrara i turizma i koja će biti okrenuta poboljšanju edukacije u funkciji bolje budućnosti – saopšteno je iz OO DPS-a Plav.

(pobjeda)


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.