31. August 2019

cg Depositphotos 620x0

Pre nekoliko dana putnici autobusa kojim je upravljao M.Z. (59) iz Plava, njih 27, ali i ostali učesnici u saobraćaju koji su tada putovali inače opasnom saobraćajnicom između Podgorice i Kolašina, imali su mnogo sreće, jer je Plavljanin autobusom upravljao u pijanom stanju!

Prilikom kontrole, zabezeknuti policijci nisu mogli da veruju kada je uređaj za detektovanje alkohola u krvi očitao koncentraciju od od 1,67 promila alkohola u krvi.

Vozač je odmah ”smenjen” i uhapšen, a u Sudu za prekršaje mu je sudija Alija Beganović izrekao kaznu od 30 dana zatvora. Sudija mu je prilikom izricanja kazne, kao otežavajuću okolnost uzeo to što je on i ranije prekršajno kažnjavan za isti prekršaj.

On je pre pravosnažnosti presude sproveden u zatvor, a uz tu kaznu upisana su mu tri kaznena boda i zaštitna mera zabrana upravljanja motornim vozilom ”D” kategorije u trajanju od četiri meseca.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles