6. Decembar 2018

Nakon objave vijesti da je Stranka pravde i pomirenja – SPP na čelu sa akademikom Zukorlićem, svojim uticajem riješila pitanje ukopa umrlih muslimana u Beogradu, tako što su obezbijeđene četiri parcele odvojene isključivo za muslimane, mediji bliski SDP-SDA koaliji i paravjerska tvorevina u Beogradu je histerično reagovala, tvrdeći da je vijest netačna.

Kako je zalaganje za sistemsko rješavanje prava muslimana u Beogradu transparentno, isti dogovor je formaliziran kroz akte izdate od strane JKP “Pogrebne usluge” grada Beograda i Uprave za saradnju s crkvama i vjerskim zajednicama na koji način se pokazuje suštinsko djelovanje i rad predstavnika SPP-a.

Naravno od predstavnika paravjerske tvorevine se ne očekuje ništa bolje to je u njihovom maniru, a interesantan je sadržaj navodnog saopćenja koje pišu dijelom predstavnici kijamet koalicije.

Ovo nije prvi put da se medijski atakuje na realiziranje ostvarenja prava muslimana o čemu ćemo u budućem periodu obavijestiti javnost.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles