30. Maj 2019

Na Republičkom takmičenju iz hemije koje je održano u Novom Sadu učenik OŠ”Tršo” iz Novog Pazara, Tarik Bojadžić, osvojio je drugo mjesto. Na takmičenju je učestvovao 71 osmak u kategoriji test i praktična vežba.

Tariku Bojadžiću, učeniku osmog razreda OŠ “Tršo” ova nagrada je samo još jedna u nizu sa takmičenja na kojima je učestvovao ne samo iz hemije, već i matematike , biologije i drugih predmeta. Drugo osvojeno mjesto na Republičkom takmičenju iz hemije održanom u Novom Sadu na Prirodno-matematičkom fakultetu, u jakoj konkurenciji je za njega veliki uspeh.

Kako Tarik ističe, učešćem na ovom takmičenju pokazao je , ne samo svoje znanje, već i da Novi Pazar ima mlade i talentovane učenike, predstavio je i svoju školu, opravdao trud i zalaganje nastavnika koji su ga spremali za takmičenje i dodao da će i dalje nastaviti putem koji mu otvara vrata za budućnost.

B.V.

(rtvnp.rs)

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles