13. April 2019

Eko modna revija jedna je od dješavanja u okviru manifestacije “Eko festival” koju je organizirao centar Duga u povodu oblježavanja Dana grada Novog Pazara.

U gradskom parku organizirano je niz radioinica kao što su izložba likovnih radova, eko maskenbal, eko predstava, djeca sa imenom cvijeta, likovna kolonija kao i radionica eko dizajnera.

Cilj je ističu širenje ekološke svijesti i motivacije svih članova društva u preuzimanju odgovornosti i aktivnog učešća u zaštiti prirodne sredine.

„Ovaj ekolokši praznik je ustvari najveseliji i najljepši način da započnemo obilježavanje dana grada, ovom manifestacijom se otvara proslava koja će trajati nedjelju dana. Mi smo ovaj festival prepoznali kao dobru platformu da kroz različite vrste kreativne i umjetničke prakse razvijemo ljubav prema prirodi kod djece, mislim da je to jako važno i za njihov razvoj zdrave ličnosti i onda je jako lako raditi sa njima.“

Iz centra „Duga“ naglasili da se veliki broj saradnika odazvao i podržao ovu manifestacije

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles