15. Juli 2019

OO Stranke pravde i pomirenja u Tutinu osnovao je Odbor za ekologiju na čijem će čelu u narednom periodu biti prof. Ljutvo Tutić. Nagomilani su problemi na nivou opštine kada je u pitanu ekologija i sve ono što spada pod pojmom zaštite životne sredine, pa će primarni cilj Odbora u narednom periodu biti prije svega podizanje svijesti kod građana i vodećih ljudi opštine da se životna sredina više čuva i da se konstantno radi na poboljšanju ekologije.

Sekretar OO SPP-a u Tutinu Omer Đondić istakao da je tim Odbora za ekologiju već spremio detaljan plan i program djelovanja u narednom periodu te da se odmah kreće sa konkretnim akcijama na tom polju.

Najavljeno iz opštinskog odbora stranke da će se u naredom periodu biti osnovani i ostali odbori kako bi se ponudila konkretna rješenja za rješavanje nagomilanih problema na svim nivoima.

SANA – Hamza Škrijelj

FOTO: SANA

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles