24. Maj 2018

Istina je da neko želi da bude oronulo, jadno, nikako i siromašno uz to da nas neki tamo žali, a isto tako istina je da neko želi da bude lijepo, bogato što kulturoški što izgledom, ono staro je po njihovom a ovo novo na identičan način kao u startu je onih koji vole ovaj grad i žele ga sačuvati dok je ovog naroda na ovom parčetu zemlje, zvanom Sandžak.

Samo izgradnjom protiv onih koji bi da vrnu ovaj narod unazad na par desetina godina, kao i što rade tokom 20 i kusur godina.

Dovoljno je samo ulice pogledati i vidjeti šta su oni uradili za ovaj narod i ovih drugih šta uradiše od onoga gdje mogu sudjelovati i mijenjati na bolje a da sadrži stari sjaj.

I ne zaboravite vi drugi, njima je krivo što im se ne vjeruje pa im niko ne udjeluje da urade nešto nalik vašim, zato apeluje Rendalo, ako postoji ikakva mogućnost da se ne osvrćete na njihove očajničke vapaje za nečim što nisu kadri dokučiti njihovim mozgovima a kamo li nešto konkrentno uraditi.

Autor: Redžep Šiljević

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles