31. Maj 2018

Meho Omerović, poslanik SDPS na čijem čelu je Rasim Ljajić, kao član srpske parlamentarne delegacije priveden je na aerodromu u Frankfurtu zbog navodne krađe u fri-šopu! Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Omerović je u srijedu u njemačkom gradu uhvaćen sa kozmetikom iz fri-šopa u vrijednosti od oko 170 eura!

Omerović za naš list potvrđuje da je imao neprijatnost, ali da je riječ o nesporazumu. On je navodno imao zdravstvenih problema i zbog toga nije stigao odmah da plati kupljenu robu u fri-šopu.

– Nakon kupovine u fri-šopu zabolio me je stomak. Morao sam hitno u toalet. Zbog toga je došlo do nesporazuma – rekao je Omerović za Kurir.

 

Priveo ga detektiv

 

Međutim, prema izveštaju nemačke policije u koju je Kurir imao uvid, Omerović je navodno iz fri-šopa hteo da iznese parfem, karmin i kremu koje nije platio, a ceo slučaj je prijavio detektiv koji je zaposlen u fri-šopu. U izveštaju policije navodi se da se poslanik Omerović pozvao na diplomatski status.

– Do incidenta je došlo u 9.35 na aerodromu u Frankfurtu. Policajac ga je priveo jer ga je uhvatio kako iz fri-šopa pokušava da iznese robu koju nije platio. Legitimisao se srpskim pasošem. Posle molbe službenika srpskog konzulata, načelnik policijske službe na aerodromu naložio je da se Omerović pusti. Uzeti su mu lični podaci, a o slučaju je odmah obavešten konzul Srbije u Frankfurtu – stoji u izveštaju nemačke policije

 

Reagovao naš konzulat

 

Meho Omerović je objasnio da je pored zdravstvenih problema došlo do još jednog nesporazuma.
– Imao sam problem i sa nekim kodom od neke stare robe koji je ostao, pa je stalno pištalo na rendgenu – objašnjava nam Omerović, a na pitanje zašto se pozivao na diplomatski status i zašto je policija o svemu obavestila konzulat, poslanik SDPS kaže:

– Pa imao sam kod sebe diplomatski pasoš i bio sam na službenom putu – kaže Omerović.

 

Ovaj poslanik je u Brisel otputovao preko Frankfurta kao član delegacije Skupštine Srbije koja je na poziv misije OEBS učestvovala na debati o sprovođenju bezbednosne politike u kontekstu procesa pridruživanja Srbije EU.

 

EKSKLUZIVNO – Nakon krađe, Omerovića oslobodila njemačka policija!

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles