5. Maj 2019

Dana 04. 05. 2019. godine u Novom Pazaru održana je redovna sjednica Predsjedništva Stranke pravde i pomirenja na kojoj je analiziran dosadašnji rad stranačkih organa na svim nivoima kao i učešće stranačkih kadrova u predstavničkim tijelima i organima vlasti.

Tokom sjednice je usvojen izvještaj o pozitivnom trendu učlanjivanja u stranku, kako u sandžačkim gradovima tako i u ostatku države.

Konstatovano je da SPP svojom politikom uspješno gradi svoj identitet kao stranka koja može biti iskren partner u zajedničkim općim interesima a u skladu sa partijskim programom, ali da nikada neće odustati od principa na kojima je utemeljena. Spremna na razgovor i dogovor sa svima koji žele ponuditi iskrenu politiku za dobrobit građana, uz očuvanje vrijednosti koje ne mogu biti podređene partikularnim interesima.

Na sjednici je donijeta odluka o imenovanju tijela koji će načiniti prijedlog temeljne rekonstrukcije Gradskog odbora Novi Pazar u skladu sa uvećanim kvalitetnim kadrom i potrebama daljeg terenskog rada na području Novog Pazara.

Info služba

 

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles