27. April 2011

Novi Pazar – Na Internacionalnom Univerzitetu u Novom Pazaru 25.04.2011. održana je prva međunarodna naučna konferencijaMala i Srednja preduzeća – mogućnosti i perspektive 2011”.  Učešće na konferenciji uzelo je preko pedeset  autora iz deset zemalja (Amerike, Turske, Italije, Slovačke, Češke, Madjarske, Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije).

Konferenciju je svečano otvorio rektor, prof. dr. Mevlud Dudić. Na svečanom otvaranju prisutnima su se obratili i dekan Departmana za ekonomske nauke, prof. dr Bećir Kalač, prof. dr Radmilo Todosijević sa Ekonomskog fakulteta, Univerziteta u Subotici, prof. dr Zeki Parlak sa Marmara univerziteta, Turska i prof. dr Petar Bojović sa univerziteta „Union”.

Inače, Konferencija je organizovana u okviru projekta „Bolja saradnja za bolju budućnost“ koju sprovodi Internacionalni Univerzitet u Novom Pazaru u saradnji sa Fakultetom za menadžment u saobraćaju i komunikacijama iz Berana a koji je podržan od strane Delegacije Evropske Unije u Srbiji i Crnoj Gori.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles