Objavljeni radovi naših profesora

0
24

Novi Pazar – Radovi profesora i asistenata INTERNACIONALNOG UNIVERZITETA U NOVOM PAZARU u novom broju „PERJANIK-a“ – Časopisa za teoriju i praksu iz oblasti policije, bezbjednosti, kriminalistike i prava.

Tri stručna rada (od ukupno 11 radova) objavljenih u 21-om broju „Perjanik-a“, renomiranog i referentnog stručnog časopisa  za teoriju i praksu iz oblasti policije, bezbjednosti, kriminalistike i prava,  su radovi profesora, asistenta i studenta Odsjeka za kriminalistiku, Pravnog fakulteta, Internacionalnog Univerziteta u Novom Pazaru.  Izdavač časopisa „Perjanik“ je Policijska Akademija Crne Gore.

Riječ je o sljedećim autorima i radovima:

•    Prof. Dr Nebojša Teofilović, Prof. Dr Miodrag Jović, Mr Tatjana Teofilović, „Korupcija-doprinos univerzalnoj definiciji“
•    Dr Aleksandar B. Ivanović, „Uvođenje standarda kvaliteta ISO 17025 u forenzičkim laboratorijama“.
•    Aida Beganović, „Iskaz osumnjičenog kao dokaz i informacija“

Časopis „Perjanik“ izlazi od 2002. godine i korisno je pomenuti da su i u dosadašnjim brojevima saradnici Internacionalnog Univerziteta u Novom Pazaru publikovali svoje radove, kao što su Prof. Dr Vladimir Krivikopić (koji je i član Uređivačkog Odbora ovog časopisa) i asistent MSc  Aleksandar R. Ivanović.

Časopis izlazi tri puta godišnje, a dostavljeni radovi podliježu recenziji.

Pozivamo zainteresovane stručnjake sa Internacionalnog Univerziteta da svoja originalna istraživanja, stručne radove i druge priloge šalju Uređivačkom Odboru časopisa „Perjanik“, a isti će ih dostaviti recenzentima i, ukoliko recenzija bude pozitivna, objaviti u narednom broju ovog eminentnog časopisa, koji se između ostalog distribuira svim visokoškolskim ustanovama država u regionu i šire, a koje se bave izučavanjem problematike policije, bezbjednosti, kriminalistike i prava.

Izvor: UNINP.edu.rs


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.