11. Maj 2019

kola za dizajn tekstila i kože u Novom pazaru svršenim osmacima koji se nisu još uvek odlučili koju srednju školu da pohađaju, nudi još jedan novi smer, a to je smer Likovni tehničar. Još jedan smer koji već dve godine postoji u ovoj školi, a jako je interesantan  je smer Tehničar dizajna grafike. Sva talentovana deca za pomenute smerove mogu se prijaviti u prostorijama škole od 13. do 17.maja, a pripremna nastava će se obavljati takođe u školi od 20. do 31. maja. U školi će saznati i koji su termni za pripremnu nastavu.

Novi  smer Likovni tehničar i smer Tehničar dizajna grafike koji već dve gonine ima u ovoj školi  po rečima pedagoga Nebojše Samčevića su izrazito umetnička zanimanja iz oblasti kulture i javnog informisanja. “Za novi smer – Likovni tehničar mogu se prijaviti i biće upisana deca koja su zaista izrazito talentovana za slikanje i crtanje” kazao je Samčević. On je naglasio da ovi smerovi pružaju mogućnost za dalje školovanje u svom gradu, konkretno na Državnom univerzitetu.

Samčević je rekao da po nekim anketama koje su radili interesovanje za oba smera je veliko i podsetio da se prijave vrše od 13. do 17. maja u prostorijama škole a pripremna nastava će se održati od 20. do 31. maja takođe u školi.

rtvnp

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles