28. Mart 2019

PrtScr/Akcija Mlade Vojvodine

Udruženje Mlada Vojvodina je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije i kratki film o akciji skidanja i spaljivanja transparenta “Radovan Karadžić heroj”, a koji su jutros nepoznati počinioci okačili na jedan nadvožnjak u Novom Sadu.

Mlada Vojvodina je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije i kratki film o akciji skidanja i spaljivanja transparenta, piše Autonomija.info.

Na filmu se čuje kako ženski glas naredbodavnim tonom kaže: “Skidaj”, a potom se vide dvije osobe koje imaju marame preko lica kako skidaju transparent sa nadvožnjaka. Potom su transparent poprskali nekom vjerovatno zapaljivom supstancom, a zatim su ga spalili na travi.

Na Instagram profilu Mlade Vojvodine taj kratki film označen je tagovima “No pasaran”, “Vojvodina nazi free zone”, “Smrt fašizmu”, “Neće proći”, “Vojvodina Vojvođanima”, “Vojvodina Novi Sad”.

Transparent sa parolom “Radovan Karadžić heroj” osvanuo je jutros na jednom nadvožnjaku u Novom Sadu. Na bijelom transparentu ćirilićnim pismom taj tekst je bio ispisan plavo-crvenom bojom.

Transparent se nalazio na nadvožnjaku na putu iz Novog Sada ka Sremskoj Kamenici.

Izvor: radiosarajevo.ba

 

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles