7. Juni 2019

Plafon u jednoj od prostorija vrtića “Naše dijete” Predškolske ustanove “Mladost” u Novom Pazaru obrušio se tokom noći zbog čega pojedini roditelji danas nisu mogli da ostave djecu na čuvanje.

Jedan od roditelja, koji je dostavio fotografiju radiju Sto plus, kazao je da se brine za bezbijednost djeteta i da je srećna okolnost da se plafon obrušio tokom noći, kada je objekat bio prazan.

“U toj učionici boravi tridesetoro djece, ne smijem ni da zamislim šta bi bilo da se plafon sručio dok su ona tu. Ne osuđujem nikoga, ali apelujem na rukovodstvo te ustanove da obrati pažnju na stanje objekta, plafon se nije mogao obrušiti iz čista mira, vjerovatno je imalo nekih naprsnuća, nešto što je nagoveštavalo da se to može desiti, ali oni nisu obratili pažnju. Bezbijednost djece mora biti na prvom mjestu”, izjavio je zabrinuti roditelj.

Direktorka PU “Mladost” Sabina Hoćanin nije odgovarala na naše pozive, već nam je u sms poruci poručila da je “zauzeta i da se možemo čuti kasnije tokom dana”.

Vrtić “Naše dete” nalazi se u blizini Osnovne škole “Bratstvo” u Ulici Stefana Nemanje. Izgrađen je 1977. godine i ima 560 kvadrata.

izvor: Radiostoplus

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles