4. Juni 2018

Turistička organizacija Srbije pod sloganom „Vidi Srbiju – koje momente ćeš pamtiti ovog leta“, u okviru letnje kampanje, kod Avalskog tornja, organizovala je promotivni događaj kojim poziva domaće goste da svoj letnji odmor ili njegov deo provedu na destinacijama širom Srbije.

Posetioci su imati priliku da učestvuju u zabavnom programu, da vide predstavljanje folklornih narodnih igara, nastupe muzičkih grupa, kao i projekcije turističkih filmova.

U okviru događaja posetioci su mogli da učestvuju u kvizu znanja „Koliko poznajete Srbiju“ dobiju neku od vrednih nagrada poput ulaznica za Etnografski muzej, vikend u nekoj od srpskih banja, vožnju helihopterom iznad neke turističke destinacije u Srbiji kao i druge vredne nagrade.

Turistička organizacija Novi Pazar predstavila se na ovoj manifestaciji pozivajući sve zainteresovane da posete ovog leta Novi Pazar, izuzetnu tirističku destinaciju Evrope. Štand TO Novi Pazar posetio je i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić koji je istakao da Srbiju svake godine posećuje sve više stranih turista ali da je jedan od ciljeva da domaćih turista bude što više i da kampanja sa vaučerima daje rezulatate.

Ovim promotivnim događajem Turistička organizacija Srbije poziva domaće goste da svoj letnji odmor ili njegov deo provedu na destinacijama širom Srbije.

(Rtvnp)

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles