12. Novembar 2011

Sjeverni Sandžak -Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić je za dnevni list “Novosti” rekao da je spreman da u “njegovoj” Vladi mjesta ministara ponudi Ljajiću, Ugljaninu i Demokratskoj stranci Srbije.

On je takođe izjavio da je mjesto ministra policije spreman da ponudi Savezu vojvođanskih Mađara.
– Imaćemo svoju listu sa NS, PSS i Pokretom socijalista. Spreman sam da mesto ministra policije ponudim Mađarima. Poručujem i Ljajiću i Ugljaninu da imaju mesta u našoj vladi. Naravno, i DSS je partner koji treba da bude sa nama – rekao je Nikolić.
Tomislav Nikolić je takođe dodao da je realno da izbori budu već u januaru.
– U januaru je realno. A i vlasti bi bilo bolje. Otvoriće ponovo mostove na Beškoj i Adi, izbaciće nešto što liči na auto iz ”Fijata”… Ako na toj veštačkoj euforiji ne zakažu izbore, ne znam kada će. Neće valjda opet u aprilu da otvaraju iste mostove?

Na pitanje hoće li biti predizborne koalicije sa DSS-om, Nikolić je odgovorio:
– O tome nismo pričali. Ali dobro je što smo prestali jedni druge da napadamo. Naš cilj je da DS više ne bude na vlasti – rekao je Nikolić i dodao da bi Dačića mogao da “pozove na čaj”.
– Pitao bih ga je li zadovoljan što tek u kampanji mora da pokaže da ne liči na DS. Ako toliko ne liče, kako može sa njima da bude u koaliciji? I on je na velikom ispitu.

Izvor: Eizbori.com

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles