30. Maj 2018

U povijesti mjesne zajednice Velika Župa ne pamti se da se više investiralo nego prethodne i ove godine. Dvadeset i pet putnih pravaca je rekonstruisano, za šta se posebno treba čestitati predsjedniku mjesne zajednice Kemalu Hadžaliću.

Iako je mjesec Ramazan, a vani visoke temperature, lokalna vlast obilazi naselja i mjesne zajednice kako bi se uvjerila da radovi dobro teku. Putni pravac Vinicka – Paraći – Dumljani tenderski je raspisan i ugovor sklopljen prošle godine, a sada se krenulo u njegovu rekonstrukciju. Pune tri decenije nije se činilo ništa po pitanju infrastrukture u ovoj mjesnoj zajednici, pa je vrijeme, kako ističe lider najjače bošnjačke stranke u vlasti Prijepolja Samir Tandir, da se trodecenijska nepravda otkloni. Ovi ljudi, poručuje, zaslužuju da im se saniraju putevi, jer su to vrijedni i radni mještani.

Predsjednik mjesne zajednice Velika Župa Kemal Hadžalić ističe da je zahvalan opštinskoj vlasti što ima sluha za istinske potrebe građana, te dodaje da za njih ne postoji neradni dan. Poručuje nema stajanja, obećano se mora odraditi.

U posljednje dvije godine opština Prijepolje je građevinski centar Zapadne Srbije. Najavljeni su još brojni infrastrukturni projekti, a sve u cilju opšteg boljitka za sve građane, bez razlike.

SANA – Hamza Škrijelj

FOTO

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles