4. April 2018

Poslije zime nastupilo je proljeće, a proljeće je sa sobom donijelo radove u polju ali i one građevinske koji su bili odloženi zbog loših vremenskih uslova. Jedan od tih poslova je i sanacija Koraćkog potoka u blizini opštine. Vrijedne radnike iz firme FINEKO iz Bijelog Polja, zatekli smo na gradilištu u razmjeravanju, a u naredna dva mjeseca se i očekuje završetak radova.

 

Povodom započetih radova na sanaciji Kraćkog potoka pedsjednik opštine Samir Agović za portal Radija Petnjica je rekao da je sanacija ovog potoka od velikog značaja za građane Petnjice.

“U sami projekat sanacije potoka uloženo je 150.000 eura, a njime ćemo, prije svega zaštititi životnu sredinu, ali i napraviti prostor za parkiranje sve većeg broja automobila. Kasnije se na tom prostoru mogu postavljati trafike, što će se utvrditi projektnom dokumentacijom. Pored ovoga, značajno je reći da će u narednim danima započeti i radovi na uređenju ulica u jezgru Petnjice”, rekao je Agović.

(radioPetnjica)

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles