5. Oktobar 2018

Bošnjačko nacionalno vijeće je upriličilo je svečani doček za isključivo za hadžije koji su Hadždž obavili posredstvom paravjerske tvorevine sa sjedištem u Beogradu.

Skupu se obratio i srpski parareis Sead Nasufović. Na skupu je prisustvovalo 40 hadžija – što je pokazatelj da je u medije plasirtana lažna informaciaj da preko te organizacije putuje navodno 490 hadžija.

Ugljanin na najgrublji način diskriminira 250 hadžija koji su išli na Hadždž posredstvom jedine i legitimne Islamske zajednice u Srbiji.

Jučer je bila 11 godišnjica od kada je predsjednik BNV-a Sulejman Ugljanin, najavio navodno ukidanje Islamske zajednice i osnivanje paravjerske tvorevine. I nakon 11 godina, Ugljanin ne odustaje od čežnje da pod direktivu BNV-a stavi organizaciju Islamske zajednice.

Podsjećamo na izjavu Sulejmana Ugljanina iz 2007. godine kada je proglasio “ukidanje Islamske zajednice i stavljanje iste pod kontrolu BNV-a”

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles