30. Januar 2011

Prijepolje – Kompanija REV d.o.o. uručila je novčane nagrade pobjednicima literarnog i likovnog konkursa, učenicima osnovnih škola u opštini Prijepolje.

Povod za održavanje takmičenja je proslava školske slave Svetog Save, a nagrađeni su đaci iz osam osnovnih škola u ovoj opštini.

„Drago nam je da smo u prilici da zajedno sa đacima proslavimo njihov dan – školsku slavu. Pred nama su budući veliki pisci i slikari Prijepolja koji će svojim radom i talentom doprinijeti razvoju i ljepoti našeg grada“, izjavio je Milenko Špica, pomoćnik direktora za razvoj REV d.o.o.

U okviru programa „Svetosavska nedjelja” Mileševski kulturni klub „Sveti Sava” iz Prijepolja i Muzej iz Prijepolja organizovali su promociju novog broja revije „Savindan” i izložbu fotografija grupe „Artluminis” iz Beograda koju je, također, podržala kanadska kompanija. Izložba će trajati 15 dana. (Economy.rs, 28. januar 2011.)

Izvor: Economy.rs

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles