11. Decembar 2019

Najznačajniju imovinu stečajnog dužnika čine stan u Beogradu, u ulici Topličin venac broj 3, na prvom spratu stambene zgrade za kolektivno stanovanje, kompleks nepokretnosti u Prijepolju, porodična stambena zgrada u Prijepolju – Kolovrat, trafostanica u Brodarevu, kompleks nepokretnosti u Zavinograđu i zemljište u Kamenoj Gori.

Stečajni upravnik je dužan da prihvati najvišu dostavljenu ponudu, ukoliko je ista iznad 50% od procenjene vrednosti predmeta prodaje. Ako najviša dostavljena ponuda iznosi manje od 50% od procenjene vrednosti predmeta prodaje, stečajni upravnik je dužan da pre prihvatanja takve ponude dobije saglasnost odbora poverilaca.

Depozit u iznosu od nešto više od 4 miliona 200 hiljada dinara, može se predati najkasnije do 19. decembra, dok će javno otvaranje ponuda biti održano 26. decembra u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu.

Tekstilni kombinat „Ljubiša Miodragović“, koji je u stečaju od jula 2010. godine, nekadašnji je gigant tekstilne industrije koji je zapošljavao više od 3200 radnika i imao godišnji izvoz koji se merio desetinama miliona dolara.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles