21. Juli 2018

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije smatra neprihvatljivim poziv koji je Bošnjačko nacionalno vijeće (BNV) uputilo direktorima obrazovno-vaspitnih ustanova u Novom Pazaru, uz najavu dolaska Bedžeta Pacolija u Novi Pazar u svojstvu zvaničnika nepriznatih prištinskih vlasti.

“Upućivanje poziva direktorima škola da dođu na ”svečanu sjednicu BNV” u subotu, 21. jula 2018. godine predstavlja otvorenu zloupotrebu državnih institucija u političke svrhe i suprotstavljeno je interesima Srbije”, ističe se u saopštenju.

Ministarstvo prosvjete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije je napomenulo da će, u skladu sa svojim nadležnostima, preduzeti sve potrebne mjere prema Nacionalnom bošnjačkom vijeću koje su u funkciji zaštite državnih interesa, a u okviru njih i zaštite zaposlenih u sistemu obrazovanja i vaspitanja od političkih zloupotreba.

Tanjug

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles