29. Oktobar 2018

Rezultat slika za tarik kurbegović

„Bošnjaci Sandžaka – gradonačelnici Novog Pazara, Sjenice i Tutina se žale Reisu Kavazoviću i traže od njega zarad bratstva bošnjaka Sandžaka i Bosne da ne podrži kojim slučajem Muftiju kojeg kako kažu oni i narod ne žele u BNV“

– Prvo muftija ne dolazi postavljanjem Reisa nego je svima izašao na mejdan i upravo narod glasanjem ima mogućnost da se očituje žele li ga ili ne.

– Činjenica da su svi gradonačelnici i dojuečerašnji protivnici protiv njega ukazuje da se Muftija bori za BNV iz podređenog položaja u odnosu na one koje samo borba za vlast drži zajedno.

– Ako ste braća i jedan narod zar nije logično da imate i jednog Reisa, zašto se ne odreknete IZ Srbije i parareisa?

– Dosta više govora o Muftiji, šta je uradio i njegovim namjerama – pišite nam o svojim dobrim djelima i dostignućima.

Istina je jedna muftija opstaje i živi kao opozicija i onaj ko može da preživi opoziciju pitanje je samo vremena kada će doći na vlast, a vi se bojite opozicije iz više razloga, jer znate da će Muftija postići rezultate i drugo da ne možete dugo preživiti u opoziciji jer nemate ideologiju, viziju niti vodilju takvi samo na vlasti kratkoročno opstaju.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles