9. Maj 2018

Seid Hadžić, rođen je 14. 03. 1986. godine u Rožajama. Osnovnu školu završio je u rodnom mjestu dok srednješkolsko obrazovanje nastavlja u Novom Pazaru i kao učenik generacije završava medresu “Gazi Isa – beg ”.

Diplomirao je na fakultetu za Menadžment i poslovnu ekonomiju 2009. godine, na Internacionalnom Univerzitetu u Novom Pazaru. Nakon završetka osnovnih upisuje i master studije koje vrlo uspješno okončava master radom na polju klasterizacije i poslovnog udruživanja.Student je treće godine doktorskih studija.

Svoje poslovno iskustvo počinje u privatnom sektoru kao menadžer međunarodnog poslovanja, nakon toga radi na funkciji pomoćnika menadžera kancelarije Sandžačke biznis asocijacije. Sekretar je Fakulteta za islamske studije bio 6 godina, a sada na pomenutom Fakultetu trenutno obnaša funkciju menadžera.

Bavi se biznisom u zemlji našoj i inostranstvu, uspješno rukovodi preduzećem koje je osnovano kao produkt udruženog kapitala, ideja i iskustva.

Potpredsjednik je SPP u Crnoj Gori.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles