1. Januar 2019

Autor emisije “24 minuta” Zoran Kesić izjavio je da je spreman da se kladi da će “emisija opstati i ostati mnogo duže nego što će ostati ovaj predsjednik”, prenosi N1.

“Ja bih volio da ostane trajni korektivni faktor bilo koje vlasti jer generalno posao satiričara je da ‘ubadaju’ najmoćnije, ne iz lične mržnje prema (Aleksandru) Vučiću ili onom ko će doći posle njega, već iz naše lične građanske želje da živimo bolje. Evo, videćete, on će prije ili kasnije da ode, nadamo se više prije nego kasnije, doći će neko drugi, a naša emisija će nastaviti da kritikuje i te druge”, rekao je Kesić gostujući u Novom danu.

Kesić kaže da je 2018. godinu obilježila “afera armagedon Mehe Omerovića” koja je, po njemu, najzanimljivija priča koja se desila na našoj političkoj sceni “zato što ima elemente filmskog u sebi”

“Imamo taj razvoj avion, stomačne turbulencije, aerodrom, free shop, parfemi, brzo se ide tamo… zaplet, akcija, reakcija. Imamo momenat finalnog proterivanja, mislim iz parlamenta, gdje je Meho Omerović ispao žrtva prirode – prirodne potrebe da se ‘dekra’ i prirodne potrebe da se ‘proteruje’. Ako ćemo da se malo našalimo, meni je to najživopisnija priča, a i jutro je i red je da se to pomene ujutru”, rekao je Kesić.

(n1)

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles