2. Decembar 2019

Nekada mesto za odmor i rekreaciju mnogih građana i građanki Prijepolja, dobilo je konture uređenog prostora. Posao uređenja izletišta Ravne, koje se nalazi na samo 700 metara od grada, okruženo borovom šumom i na 500 metara od vidikovca Sokolica, poveren je firmi “Jonović gradnja“.

U prvoj fazi predviđenih radova urađena je ograda u dužini od 300 metara, kao i letnja pozornica. Ograđen je deo za dečije igralište gde će biti postavljen mobilijar, definisane su sve pozicije staza. Ostalo je da se uradi tampon sloj na stazama, kao i ulaz sa rampom za osobe sa invaliditetom, čime će im ulaz u ovaj prostor biti obezbeđen. Sedam osam dana je ostalo da se sve odradi – kaže arhitektkinja Samra Kapur i dodaje da je nadzorni organ iz Užica dolazio pre tri dana i prihvatio sve izvedene radove bez zamerke.

Sredstva namenjena za prvu fazu iznose 1.900.000 dinara, a ukupna vrednost projekta je blizu pet miliona dinara. Uređenje izletišta na Ravnama, realizuje Turistička organizacija Prijepolja, u okviru projekta „Unapređenje turističke infrastrukture u regiji Zapadna Srbija“, Turističke organizacije regije Zapadna Srbija, a finansira Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija. Planirano je da izletište na Ravnama bude potpuno uređeno do maja 2020. godine.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles