4. Juli 2018

20180622_123757

Na Univerzitetu za poslovne studije u Sarajevu, Bosni i Hercegovini, održano je međunarodno takmičenje u simulaciji suđenja u porodičnoj, radnoj, naslednoj, obligacionoj i krivičnoj sudnici.  

Na ovom takmičenju, učešće je uzeo i Internacionalni Univerzitet u Novom Pazaru sa svojim ekipama koje su činile ukupno 30 studenata, pod mentorstvom doc. dr Dragane Ranđelović, doc. dr Envera Međedovića i doc. dr Ergina Hakića. Ekipe IUNP-a osvojile su tri prva i jedno drugo ekipno mijesto, kao i tri pojedinačne nagrade: za najboljeg sudiju, najinteresantnijeg učesnika i za najmlađeg učesnika.

Studenti IUNP-a predstavljaju apsolutne pobjednike na ovom takmičenju, čime je još jednom dokazano da IUNP svojim studentima pruža pored teorijskog i praktična znanja koje oni umeju uspešno da primjene u praksi i koje im, pre svega, omogućava da po dobijanju diplome svoj posao obavljaju stručno, profesionalno i samostalno.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles