Istraživanje – BS podržava 4%, a BDZ 3% građana u Crnoj Gori

7
0

izbori

Sandžak, Crna Gora – De­mo­krat­ska par­ti­ja so­ci­ja­li­sta (DPS) i De­mo­krat­ski front (DF) vo­de­će su po­li­tič­ke gru­pa­ci­je za ko­je bi gla­sa­li gra­đa­ni ko­ji bi se u ovom tre­nut­ku opre­di­je­li­li za iz­la­zak na iz­bo­re, po­ka­za­lo je re­gi­o­nal­no is­tra­ži­va­nje o dru­štve­no-po­li­tič­kim tren­do­vi­ma. Po toj an­ke­ti, za DPS bi gla­sa­lo 28 od­sto gra­đa­na, a za DF 21 od­sto.

Is­tra­ži­va­nje je po­ka­za­lo da SNP po­dr­ža­va se­dam od­sto gra­đa­na, De­mos šest, De­mo­kra­te pet, SDP, URA i Bo­šnjač­ku stran­ku po če­ti­ri od­sto gra­đa­na, dok bi za So­ci­jal­de­mo­kra­te Cr­ne Go­re, Po­zi­tiv­nu Cr­nu Go­ru i BDZ gla­sa­lo po tri od­sto an­ke­ti­ra­nih. Po­dr­šku od dva od­sto do­bi­li bi NS, LP, CDU i For­ca, a po je­dan od­sto SRS, DUA, SL i HGI.

(Dan.co.me)

 

 


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

7 KOMENTARI

  • najvise glasova bi dobila neka partija koja predstavlja idil, ubjedljivo 🙂 osniva se i nova partija turska demokratska inicijativa, tdi vec imaju preko 10000 simpatizera u baru i podgorici…

   0

   0
   • Kazu stvarno da medju bosnjacjom populacijom na balkanu najvecu popularnost ubedljivo ima Isil..Sto nije nimalo cudno., al cudi zasto se jasno ne izjasnjavaju.. Danas kazu u Nemackoj srpski navijaci napravalie skandal sa svinjskim nogicama i polutkama.. Nemcima trebalo pola sata da ociste parket. Turski kosarkasi zbog toga izgubili mec.Kazu da su podneli zalbu domacinu i ceka se odluka zalbene komisije.. No,sta se moze, sport je to jel? Heee,steta za pazarce pokvarise im slavlje , zastave jos uvek stoje u gepecima, bas su ovi srbi bezobrazni, jos ih napunise a jos i osramotise… nepravda pa to ti je!

    0

    0
   • ja kao clan glavnog odbora tdi partije trazim izvinjenje od srbije zbog 20 koseva razlike i sto su nas razbili…bagro ćetnićka 🙂

    0

    0
 1. Kako vrijeme bude prolazilo bez sumnje i snaga BDZ će rasti. Narod zna da je napošteniji i najsposobniji političar u Bošnjačkom narodu upravo Hazbija Kalač i ne spore mu to čak ni oponenti iz DPS, BS itd… Najveći razlog njenog brzog rasta je prevelika korupcija, kupovina glasova, nepotizam pri zapošljavanju. Ali egzodus je nadam se naučio Bošnjake da to nije put da kolektivno krenu naprijed!

  0

  0

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.