Formirani inicijativni odbori Demokrata za opštine Plav i Žabljak

0
10
Plav – Inicijativni odbora Demokrata za opštinu Plav, za sprovođenje izbornih aktivnosti u pripremi Prvog Kongresa Demokratske Crne Gore čine Marko Vuković, student Građevinskog fakulteta, Velibor Tomović, diplomirani ekonomista, Haris Canović, student Pravnog fakulteta, Predrag Đukić, Gimnazija, Nikola Jokić, Viša poliicjska akademija, Svetlana Otašević, turistički tehničar, Veličko Tomović, Viša vojna škola, Mitar Praščević, mašinski tehničar.

Takođe, Inicijativni odbora Demokrata za opštinu Žabljak, za sprovođenje izbornih aktivnosti u pripremi Prvog Kongresa Demokratske Crne Gore čine Darko Šljivančanin, student, Marinko Purić, Fakultet za informaciono komunikacione tehnologije, Radisav Knežević, medicinski tehničar, Sonja Šljivančanin, Zoran Rondović, ugostitelj.

U susret Kongresu Demokrata koji će se održati 31. maja, inicijativni odbori saglasno odlukama Koordinacionog odbora privode kraju postupak predlaganja kandidata Demokrata za članove prvog saziva Glavnog odbora Demokratske Crne Gore, delegate na Prvom Kongresu partije, kao i za članove Statutarne Komisije i Nadzornog odbora Demokrata.

“Aktivnosti koje sprovodimo prethodnih dana i nedjelja u našim opštinama na sjeveru zemlje jasno pokazuju veoma pozitivne reakcije građana prema Demokratama i našem predsjedniku mr Aleksi Bečiću. Ono što je posebno značajno istaći da simpatije dolaze i od veoma značajnog broja ljudi koji su podržavali neku od vladajućih partija u prethodnom periodu, ali osjećaju nezadovoljstvo, smatraju da su iznevjerena njihova očekivanja i u Demokratama prepozanju istinski spoj čistih namjera, stučnog i planskog pristupa u načinu djelovanja i razmišljanja”, kazali su u partiji.

Dodaju da program Demokrata “Pobjede, a ne podjele” segmentiran u preko 30 poglavlja nailazi na nepodijeljene pozitivne oscjene svih koji su bili u prilici da se upoznaju sa njime.

“Usmjeren samo na ona pitanja koja znače život, identifikujući probleme i nudeći konkretna rješenja, praćen reprezentativnim kadrovima budi veliku nadu građana za promjene i bolje sjutra”, ističu u partiji.

(Cdm)


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.