30. Maj 2019

Fakultet za islamske studije upriličio je iftar za studente i sve svoje uposlenike. Tom prilikom dodijeljeni i sertifikati za uspješno okončan program Centra za poučavanje Kur’anom iz Kuvajta, a čiji su dio bile i studentice FIS-a.

Prije iftara studenti su proučili cijeli Kur’an, a nakon toga i hatme dovu. Zajednički iftar već postaje tradicija kada je u pitanju FIS, pa tako i ove godine zajedničkim snagama Uprava i studenti upriličili iftarsko druženje. Dekan FIS-a dr. Enver ef. Gicić iskazao poštovanje prema studenticama koje su, kako kaže, i pored svih svojih obaveza bile dovoljno spremne i ažurne da uspješno okončaju ovaj kurs.
Studenti poručili da je Kur’an čovjekov najbolji prijatelj, te da onaj ko se ne druži sa njim ne zna šta je prava sreća.

Sa FIS-a istakli da je ovo najbolji način da se studenti upoznaju i učvrste prijateljske odnose, te da je student centalna ličnost na ovom fakultetu.

SANA – Hamza Škrijelj
FOTO: SANA

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles