9. Oktobar 2011

Sjeverni Sandžak – Džudžević je Tanjugu rekao da bi u principu svako sa svakim u ovoj zemlji trebalo da razgovara i da tu ne bi trebalo da bude bilo šta sporno, pa ni razgovor Nikolića i Zukorlića.

Zukorlić i Nikolić su prvi put sinoć razgovarali u Novom Pazaru o, kako su saopštili, problemima Bošnjaka koji žive u Sandžaku.

Oni su poručili da se problemi te manjinske zajednice mogu rešiti samo dijalogom, učešćem predstavnika svih naroda, odnosno zajednica i ne na uštrb države.

“Naročito gledam pozitivno na razgovor koji se tiče prava Bošnjaka”, rekao je DŽudžević.

On je, međuitm, dodao da mu se kao asocijacija nameće da je to, ipak, “susret dvojice gubitnika” bez obzira na rejting koji Nikolić objektivno ima i Zukorlića koji, uprkos njegovoj retorici, pristalicama i pozivu na bojkot, popis stanovništva se u Sandžaku odvija bez problema.

“Ali, Bože moj, smatram da je dobro da svako razgovara sa svakim i na svaku temu jer je to deo političke kulture i tu ne bi trebalo da bude ništa čudno”, rekao je Džudžević.

Izvor: TANJUG

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles