23. April 2019

Rezultat slika za Država pomaže letnje manifestacije u Prijepolju i Priboju,

Priboj, Prijepolje – Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić potpisao je ugovore sa 63 gradonačelnika i predsednika opština o dodeli ukupno 490 miliona dinara za realizaciju 77 projekata, koji se odnose na izgradnju infrastrukture, uvođenje e-uprave ili organizaciju kulturnih, turističkih i sportskih manifestacija na lokalu, kao i za prevenciju elementranih nepogoda.

Sa više od 48 miliona dinara biće podržane 22 lokalne samouprave u organizaciji kulturnih, sportskih i turističkih manifestacija. Za organizaciju Međunarodnog limskog biatlona Priboj – Rudo – Setihovo u okviru kojeg će biti održan i Lim fest opština Priboj dobila je 2,9 miliona dinara.

Manifestacija “Prijepoljsko kulturno leto” u okviru koje će biti održano nekoliko koncerata na platou ispred Doma kulture, podržana je od strane Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu sa 4 miliona dinara.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles